tisdag 1 juni 2010

Rockkarusellen + framtiden



Rockkarusellen gick som sagt både bra och dåligt (om ni har läst i tidningarna), vi gjorde vårat bästa framträdande men dock så var det fel forum för oss. Nu lämnar vi det och går vidare, tack till Fredrik och studiefrämjandet för all hjälp med tävlingen och så och grattis till Clara Lindsjö som vann hela kalaset! VIKTIGAST AV ALLT TACK TILL ALLA SOM VAR MED OSS NI VAR GRYMMA!

Nu blickar vi framåt mot söndag (sveriges nationaldag) då vi kommer att köra några låtar för något slagt firande av nationaldagen nere vid vivsta varv i timrå. Kom dit och dra med dig så mkt folk du bara kan så vi slipper så inför en tom gräsmatta och lira hehe.

Annars så ska vi boka in lite studio tid för att spela in en låt till studiefrämjandets skiva som kommer någon gång snart eller efter sommarn. Den blir nog bomb, så som allt material vi sitter och trollar ihop nu. Studion ska bara finslipas sen blir det jobba hela sommarn!

Hoppas att ni hjälper oss att sprida rykterna så mkt ni bara kan =) love /nasty

1 kommentar:

Unknown sa...

Kom till mittensverige i sommar förfan.
Gibbar eran musik sjukt ofta. Ser hitills ut som att eran musik går i högtalarna på stranden,bilstereon och festerna i sommar